luni, 2 iunie 2008

Santorini, luxul absolut



Am revenit din vacanta mea de la sfarsitul primaverii. Cu multa voie buna (dupa cum speram) si multe amintiri superbe. Pentru a va face o idee despre cum te poti deconecta de la realitatea cotidiana daca alegi insulele Creta sau Santorini (insula preferata a Madonnei) va atasez cateva fotografii si va povestesc cate ceva.
1. Daca esti cu familia ori cu perechea si ai multi bani la dispozitie alege insula Santorini. Imaginile pe care le atasez vorbesc de la sine. Nu stiu cat marketing sau adevat este in supozitia ca in 50 de ani vulcanul activ de aici va erupe si totul va fi distrus, dar merita sa vizitati insula in urmatorii 49 de ani.
I se mai spune si Insula Magarusilor, deoarece aceste animale simpatice transporta turistii.
Pentru a ajunge din centru in port puteti fie sa coborati cele 675 de scari (alaturi de magarusi care cara turistii mai lenesi) fie sa optati pentru funicular (4 euro biletul).
Incercati VINOSANTO, e o licoare unica in lume si foarte scump. Nu se bea cu paharul ci cu picatura. Cand il veti gusta, veti intelege de ce...
Va mai recomand salata SANTORINI (10 euro).
Santorini e o buna optiune pentru luna de miere.
Cei care vor viata de noapte nu au ce cauta aici, mai mult decat o zi pentru ca desi insula este luminata feeric noaptea, dupa ora 22.00 strazile sunt goale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu