vineri, 17 octombrie 2008

Made-moi-selle by Oana Lupas











In mini excursia mea la Cluj Napoca de saptamana trecuta, mai bine zis in ultimele 10 minute libere care le aveam (pana sa merg spre aeroport) mi-a atras atentia o bluza in vitrina unui mic magazin Made-moi-selle (ce altceva imi putea atrage atentia, daca nu un obiect vestimentar:-)?, glumesc evident). Intr-o super graba am intrat si chiar la intrare erau asezate intr-un cufar mare si vechi lenjerie intima si ciorapi tricotati. Wow, mi-am spus. In magazin se aflau o tanara domnisoara (foarte draguta) si o doamna si un domn (parintii ei) care au urmarit atent reactia mea. Instant am aflat ca d-ra este un tanar designer, Oana Lupas, proaspat absolventa a Facultatii de Arte plastice din Cluj Napoca, si ca hainutele din cufar reprezentau lucrarea ei de diploma. I-am explicat ca sunt si eu din domeniu, am schimbat contacte, am cumparat niste ciorapi tricotati (care au facut senzatie in Bucuresti) si am promis ca vom tine legatura. Acest lucru s-a intamplat. Iata cateva fotografii ale creatiilor ei. Mi-e imi plac, sunt cusute foarte bine si cred ca merita sa le vedeti.
A, Oana are doar 22 de ani si promite foarte mult.

3 comentarii:

  1. Eu inca sunt fascinata de efectul Catrinel Menghia pentru colectia Valisere(http://www.valisere.com/),
    dar si lenjeria propusa de Oana pare foarte interesanta. Retro chic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt fan lenjerie Valisere, mai ales ca am avut ocazia rara sa gasesc cateva piese la reducere intr-un mare magazin din Viena. Preturile erau super: 10, 15 euro... Asa da, dar la noi nu cred ca vom gasi astfel de chilipiruri niciodata...:-(

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sunt reduceri si pe diverse site-uri, dar nu chiar asa, chilipiruri, intr-adevar. Imi plac foarte, foarte mult, sunt de o finete rara.

    RăspundețiȘtergere